Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vampire knight (guilty)

2010.12.31

13-13 részre lett felosztva az anime, ami sok lány kedvencévé vált, és most végre magyarul is olvasható manga formájában.

Az anime hűen követi a mangát, ami Matsuri Hino remekműve. Az animáció szép és igényes. Itt-ott megjelenik a gótikus feeling, ami illik a vámpíros történethez. Az opening-ért mindkét évadban az ON/OFF felelt, míg az ending-ben Kanon Wakeshima hangja csendül fel.

Ezt az animét csak olyanoknak ajánlom, akik bírják a kicsit durvább szerelmi történeteket.


Létezhet egy olyan hely, ahol az emberek és a vámpírok együtt élnek?

Kaien Cross ebből a célból hozta létre a Cross Akadémiát, ahol egyszerű diákok és vámpírok egyaránt tanulnak. Esti és nappali tagozatot alkottak belőlük, hogy minél jobban elkülönítsék őket egymástól, persze ez nem könnyű, mert a csodaszép és tökéletes esti tagozatos diákokat nagy lelkesedéssel rajongják körbe. Itt jön a képbe Yuuki Cross, Kaien fogadott lánya, és Kiryu Zero, aki szintén az igazgató pártfogoltja és egyben Yuuki gyerekkori barátja is. Az ő feladatuk, hogy vigyázzanak a halandókra, amíg a váltás lezajlik. De a másik oldalról is akad egy kis segítség Kuran Kaname személyében, aki a vámpírokért felelős. Neki kicsit könnyebb, mert tisztavérű vámpír, így nagy tiszteletnek örvend társai részéről.

vampire_knight_095.jpgvampire_knight_077.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Vampire knight guilty csupán az évad váltást jelzi, és persze a befejezetlen történet folytatását, amiben végre választ kapunk a kérdésekre. Zero vámpír vadászból üldözött vámpír lett, Yuuki előtt kezd tisztázódni valódi múltja, Kaname pedig próbálja fenntartani a rendet, amiért Kaien-nel megdolgoztak. Ezen felül a szerelmi háromszögük is egyre inkább bonyolódik.

 

vampire_knight_041.jpg

vampire_knight_guilty_292.jpg

vampire_knight_guilty_216.jpg

vampire_knight_guilty_110.jpg

vampire_knight_guilty_092.jpg

vampire_knight_guilty_057.jpg

vampire_knight_guilty_050.jpg

vampire_knight_guilty_023.jpg

vampire_knight_guilty_007.jpg

vampire_knight_011.jpg

vampire_knight_008.jpg

vampire_knight_001.jpg

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.