Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Naruto shippuuden

2010.12.19

Aki még nem nézte végig a sima Narutot, az ne kezdjen bele a Naruto shippuuden-be, mert nem fogja érteni, hogy miről is szól.

Két és fél év telt el azóta, hogy Sasuke elment Orochimaru-hoz, és Naruto is elhagyta Konohát, hogy Jiraiya-val tartson. Az első special rész Naruto és Sasuke viszontlátását mutatja be, egy kis kedvcsinálóként a továbbiakhoz, majd felveszi a történet fonalának elejét. Naruto alig, hogy visszatér Konohába máris küldetést kap Sakurával együtt. Ismét meg kell kísérelniük elvenni Kakashi-tól a csengőket, ezzel felmérve mennyit fejlődtek. Naruto megtudja, hogy időközben minden barátja elérte a chuunin szintet, Neji jounin lett, Gaara pedig már Kazekage. Ez enyhén szólva hidegzuhanyként éri...naruto_hurricane_chronicles_050.jpg

Az animáció sokat javult, de néha kicsit darabos a történet. Az opening-ek szerintem el lettek találva, az ending-ek között van egy-kettő, ami eléggé agyzsibbasztó pl. mikor a szöveg 90% -a abból áll, hogy bicikli. Az kissé idegroham közelébe sodort.

Negatívum, hogy vannak olyan special részek, mikor úgy húzzák az időt, ahogy éppen sikerül pl. közel 15 percen keresztül mást sem látunk, mint hogy fújja a szél a fákat + váltogatják a helyszínek képeit. Hol innen a történet? Viszont ezen felül sokkal pörgősebb a történetvezetés, mert nincs benne annyi filler.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.