Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fairy Tail

2011.09.04

Év:2009-?

Hossz: ?rész

Létezik egy világ, ahol maga a mágia és annak használata természetesnek számít. Az emberek nap mint nap veszik, eladják, használják. A mágia használókat fairy_tail_025.jpgvarázslóknak titulálják, akik különböző céhekben dolgoznak. A Fairy Tail is egy ilyen varázslócéh, ahonnan az egész történet elindul, és amire egész végig épitkezik.

A varázslócéhek feladata munkával ellátni a céh mágusait. A különös erőt igénylő megbízásokat magánszemélyek adják fel. A megbízások után kapott pénzjutalom, pedig a feladat veszélyességétől függ.

Mint minden shounen animének, ennek is megvan a fő-fő karaktere, aki nem más mint Natsu (Salamandra). Kiskorától kezdve Igneel egy nagyhatalmú sárkány nevelte, majd egy nap nyoma veszett, és Natsu teljesen magára maradt. Ezek után csatlakozott  a Fairy Tail-hez, ami idő során az otthonává vált.

Már az első részben feltűnik másik fontosabb karakterünk Lucy, akinek minden vágya, hogy csatlakozhasson a Fairy Tail-hez. Szerencséjére találkozik az éppen Igneelt kereső Natsu-val, majd sikerül együtt nagy bajba keveredniük. Innentől persze megpecsételődik Lucy sorsa, aki ezután Natsu társa lesz. Időközben keveredik kis csapatukhoz Gray, egy jégmágus, majd a Fairy Tail legerősebb női varázslója Erza. És természetesen nem feledkezhetünk meg Happy-ről sem, a kis kék beszélő macskáról, aki Natsu legjobb barátja és egyben hű partnere is.

 

fairy_tail_002.jpg

fairy_tail_008.jpg

fairy_tail_020.jpg

fairy_tail_038.jpg

fairy_tail_048.jpg

fairy_tail_052.jpg

fairy_tail_090.jpg

fairy_tail_306.jpg

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.