Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Durarara!

2012.09.21

Hossz:24 rész

Év:2010.

Történetünk "főszereplője" Ryuugamine Mikado vidékről érezik Tokyo-ba, hogy durarara_041.jpgott kezdje meg felső középiskolás tanulmányait gyerekkori barátjával, Kida Masaomi-val. egy vidéki srác számára minden érdekes lehet a főváros forgatagában, és ez alól Mikado sem kivétel. Szeretné saját szemével látni mindazt, amit Kida mesélt neki a külön töltött évek során.

Számára azonban a város fő látványosságai nem az épületek, szórakozó helyek, hanem az Ikebukuroi bandák, közülük is a leghíresebb a Dollars, akiket mindenki ismer és senki. Sosem tudhatod mikor botlasz bele az egyik tagba. A város másik híressége a Fej nélküli Motoros(Celty Sturluson), aki az éjszaka leple alatt tevékenykedik kiiktatva az Ikebukoroi rosszfiúkat.

A Durarara-ból egy fő szálat kiemelni nehéz lenne, mivel különböző karakterek szemszögéből láthatjuk a történetet. A folyamatosan zajló események mindig más szereplő nézőpontjából zajlanak, és az egyetlen kapcsolat egy bizonyos chat szoba. Ennek fontossága azonban majd csak a történet vége felé lesz tiszta.

Fontosabb szereplők:

-Orihaya Izaya: tisztavérű bűnöző, és Ikebukuro bábjátékosa.

-Heiwajima Shizuo: emberfeletti erővel rendelkező leszerelt bár csapos, ideiglenes pénzbehajtó szerepben.

-Sonohara Anri: "hétköznapi" diáklány.

-Kishitani Shinra: illegálisan tevékenykedő orvos, aki teljesen Celty rabjává vált.

-Kadota Kyohei: Kida egyik ismerőse, aki kis csapatával szintén Ikebukuro alvilági tagjainak megállítására törekszik.

Aki belekezd ebbe az animébe, az nem fogja megbánni. Csak egy dologra kell odafigyelni, mégpedig hogy a legkisebb cselekedetnek is nagy jelentőssége van.

durarara_259.jpg

durarara_205.jpg

durarara_040.jpg

durarara_060.jpg

durarara_065.jpg

durarara_072.jpg

durarara_088.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.