Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


D.gray-man

2011.06.24

Részek: 103

Év: 2006-2008

Egy képzeletbeli 19. századi Európában járunk. Ebben a világban bár léteznek a démonok, mégis sokan kételkednek ebben. A démonok elpusztításáért, pedig az ördöűzők felelnek. Allen Walker (főszereplő) is egy ördögűző, aki Cross Marian mester parancsára felkeresi a Fekete Rendet, azt a szervezetet, ami otthont ad ge5230.jpgIsten apostolainak.

Az ördögűzők és a Rend célja nem más, mint az Ezeréves Gróf elpusztítása az innocence (ártatlanság) segítségével, aki Noah leszármazottaival karöltve akarja ismét a sötétségbe taszítani az emberiséget. A Gróf céljának elérése érdekében hozza létre az akumákat (démon).

Az akumák a bánatból születnek. A Gróf azonnal megjelenik amint érzi, hogy valaki mindenáron visszahozná elvesztett szerettét. Segítséget ajánl fel, miszerint egy fémvászhoz csatolhatják szerettük lelkét a gyászolók. És ekkor születnek meg a démonok, akiknek egyetlen céljuk a gyilkolás...


tumblr_ldumvfu31h1qe4vveo1_500.jpgAz anime nagyon érdekes, csak túl kell élni az első 51 részt, ami már magyar szinkronnal is látható (csak eddig szinkronizálták még). Az elején úgymond epizodikus jelleggel láthatjuk, hogyanis dolgoznak az ördögűzők, és hogyan válhat valaki azzá. Ezután indul be a történet, és kezdődnek el az igazi harcok.

Be kell vallanom én is kétszer futottam neki az animének, de érdemes végignézni. A karakterek a történet folyamán végig fejlődnek és humorból sincs hiány. 

 

 

 

 

d.gray-man_226.jpg

d.gray-man_192.jpg

d.gray-man_100.jpg

d.gray-man_084.jpg

d.gray-man_054.jpg

d.gray-man_033.jpg

d.gray-man_023.jpg

d.gray-man_012.jpg

d.gray-man_289.jpg

allen-lenalee-1-.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.