Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Paradise Kiss

2011.08.13

Év: 2005.

Hossz: 12 rész


Hayasaka Yukari egy átlagos életet élő lány, nem átlagos külsővel. Yukari (Caroline) bármire hajlandó, hogy boldognak és büszkének lássa édesanyját. A magas paradise_kiss_018.jpgelvárásoknak azonban nehezen felel meg és teljesen zárkózott fúria lesz belőle. Egy nap azonban megállítja egy ijesztő piercinges srác, akitől azonnal kiveri a víz, majd megjelenik a ,,halál angyala" és máris a Paradise Kiss hálójában van.

A Paradise Kiss nem más, mint a Yazawa iskola diákjai, Miwako, Arashi, Isabella (Daisuke Yamamoto), és George által alapított kis csoport. Lelkes ruhatervező csapatunk az éves divatbemutatóra készülve vadászik a tökéletes mondellre. Yukari-t kérik fel erre a szerepre, aki hallani sem akar erről, ugyanis ő gőzerővel készül a felvételire, és eszében sincs velük ,, játszadozni". George a tehetséges ruhatervező azonban beveti vomnzerejét, majd Yukari igent mond a felkérésre. Innentől Caroline élete gyökeresen megváltozik. Rájön, hogy kitörhet a szürke hétköznapokból...

Érdekessége az anime változatnak, hogy az ending egy angol banda zenéjéből készült. Az együttes pedig, nem más mint a Franz Ferdinand. Az ending rajzolása elvont ugyan, de egy angol együtteshez kiválóan illik.

 

 

paradise_kiss_190.jpg

paradise_kiss_188.jpg

paradise_kiss_081.jpg

paradise_kiss_069.jpg

paradise_kiss_066.jpg

paradise_kiss_038.jpg

paradise_kiss_036.jpg

paradise_kiss_017.jpg

paradise_kiss_013.jpg

paradise_kiss_035.jpg