Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


C: The Money of Soul and Possibility Control

2011.07.11

Hossz: 11 rész

Év: 2011.

A címből adódóan ez az anime legfőképp a pénzről szól. Mindent megvehetsz pénzen, csak az tehet igazán boldoggá? Megéri elvesztegetni a jövőt a jelenért?

Yoga Kimimaro egy átlag srác, csak éppen nincs elengedve anyagilag, így az egyetem mellett két állása is van. Küzd az átlagos életért, ami után annyira vágyódik. Egy c_the_money_of_soul_and_possibility_control_012.jpgnap azonban érdekes ajánlatot kap a lakásában megjelenő Masakaki-tól, aki a Japán üzleti negyed mindenttudó "pénzügyi felügyelője". Elvezeti egy virtuális világba, ahol vagyontárgyak segítségével küzdenek egymással az üzletkötő felek. Kimimaro is szép összeget kap a számlájára, hogy játékba szálhasson ellenfeleivel. És ha egyszer felhasználta a MIDAS pénzt, a negyed mókuskerekéből csak vesztesként távozhat. Aki egy üzletkötés során veszít, akár csődbe is mehet, ami a jövője egy részének elvesztését jelenti. A valódi világból a midas pénz hatására egyre több élet tűnik el, sőt országok semmisülnek meg mikor egy negyed összeomlik.

A Japán pénzügyi negyed és a Céh vezetője Mikuni Souichirou, a jelen védelméért küzd, és ezért bármit hajlandó feláldozni. Még a jövőt is. Kimimaro-t maga mellé veszi remélve, hogy egyszer a nyomdokaiba lép. De Kimimaro a saját útját járja, és a saját jövőjét próbálja megvédeni, aki nem más, mint Mashu a vagyontárgya...

 

c_the_money_of_soul_and_possibility_control_021.jpg

c_the_money_of_soul_and_possibility_control_028.jpg

c_the_money_of_soul_and_possibility_control_019.jpg

c_the_money_of_soul_and_possibility_control_104.jpg

c_the_money_of_soul_and_possibility_control_119.jpg

c_the_money_of_soul_and_possibility_control_120.jpg

c_the_money_of_soul_and_possibility_control_141.jpg

c_the_money_of_soul_and_possibility_control_178.jpg

c_the_money_of_soul_and_possibility_control_641.jpg

c_the_money_of_soul_and_possibility_control_617.jpg